Diari Més

Successos

Una diputada mexicana s'assabenta de l'assassinat de la seva filla en plena sessió parlamentària

Va ser assassinada per culpa d'una «confusió», ja que s'assembla «una dona vinculada amb el cap d'una banda criminal»

Imatge de la diputada Carmen Medel Palma.

Una diputada mexicana s'assabenta de l'assassinat de la seva filla en plena sessió parlamentàriaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La diputada mexicanaCarmenMedelPalma, delMovimientoRegeneraciónNacional (Morena), partit del president electeAndrésManuel López Obrador, ha rebut, en el recinte legislatiu, una trucada telefònica en la qual ha estat informada de l'assassinat de la seva filla, la qual cosa li va provocar una crisi nerviosa i va derivar en la suspensió de la sessió parlamentària.

Mitjans de Veracruz han informat queValeriaCruz, de 22 anys, va ser assassinada de diversos trets a la tarda quan es trobava en un gimnàs de Ciutat Mendoza. També va ser assassinada una altra jove, que igualment es trobava en el recinte.

Mitjançant les càmeres de la ciutat van identificar en un vehicle a dos individus als quals van detenir per possessió d'armes de foc, «que van proporcionar informació rellevant per identificar plenament a l'autor material», segons ha assegurat el governadorMiguelÁngelYunes.

L'assenyalat «és un delinqüent conegut pel sobrenom del 'Richi', les fotografies del qual van coincidir amb un retrat parlat» que ja tenien i qui,durnatla nit, vatrobarmort al vehicle en el qual presumptament va arribar al gimnàs per assassinar aValeria.

Yunesva dir que les investigacions apunten al fet que la jove va ser assassinada a causa d'una «confusió», ja que s'assembla a «una dona vinculada amb el cap d'una banda criminal organitzada».

López Obrador, a través un missatge a les xarxes socials, ha lamentat profundament l'assassinat de la jove estudiant i ha dit que la seva administració farà «tot el necessari per frenar la violència que provoca sofriment a molts mexicans».

tracking