Diari Més

Policial

Detingut un dels majors pedòfils d'Espanya després d'una discussió als jutjats

En diverses ocasions va abusar de menors quan sortia de presó o del psiquiàtric

Imatge de l'entrada als jutjats de Plaza Castilla, Madrid.

Detingut un dels majors pedòfils d'Espanya després d'una discussió als jutjatsGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

MarcelinoFernándezArnaiz, de 64 anys, ha estat detingut als jutjats dePlazaCastilla, Madrid, després de protagonitzar una forta discussió amb un agent de seguretat de la seu judicial.

L'ara detingut es va negar a passar el corresponent control de vigilància, fet que va motivar la discussió amb els guàrdies de seguretat, quan anava recollir una documentació relacionada amb una denúncia que va formular M.F.A. per un robatori. Els guàrdies van requerir la presència d'agents de la Policia Nacional de la Unitat Adscrita als Jutjats.

Els agents van comprovar que l'individu tenia un requeriment per violència de gènere d'un jutjat de Santander, motiu pel qual va ser detingut.

M.F.A. és conegut com 'el pederastade Astillero', i té nombrosos antecedents per agressió sexuals a menors als anys 1983, 1986, 1990, 1999, 2000, 2002, 2003 i 2008. A més a més, en altres ocasions va abusar de menors quan sortia de presó o del psiquiàtric.

L'Audiència Provincial de Cantàbria el va condemnar el juny de 2005 a 5 anys de presó per agredir sexualment a una nena de 6 anys, delicte comès tres mesos després de sortir d'un psiquiàtric.

Tres dies després d'abandonar la presó, durant l'agost de 2008, va ser detingut de nou per agredir sexualment a un nen de 6 anys. Va ser condemnat l'any 2009 a una pena de 9 anys de presó.

Un informe considera que el 'pederastade Astillero' no té cap patologia psicòtica i té la capacitat suficient per distingir entre el bé i el mal. L'informe però, admet que pateix un trastorn dissocial de la personalitat i un coeficient intel·lectual normal baix.

tracking