Diari Més

Successos

Mor un dona de 84 anys mentre esperava a l'ambulància

La dona va caure al carrer i es va donar un cop al cap

Imatge d'arxiu de l'interior d'una ambulància.

Mor un dona de 84 anys mentre esperava a l'ambulànciaPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona de 84 anys va morir a Aracena (Huelva) dimarts passat després d'estar uns 45 minuts esperant una ambulància després de caure al carrer i resultar ferida al cap. Els veïns que estaven per la zona van sortir en la seva ajuda i, davant la importància que a simple vista semblava tenir la ferida, ja que sagnava abundantment, van alertar als serveis sanitaris, tot i que l'ambulància no va arribar fins ja passats 45 minuts.

Fonts del sindicat de tècnics d'ambulància (Asites)han precisat que a la zona només existeixen dos vehicles i que en el moment de ser requerits per aquest cas es trobaven ocupats, un atenent una emergència a Higuera de la Sierra i l'altre fent un trasllat hospitalari.

Els veïns que van intentar socórrer a l'anciana, segons ha avançat el digital Diario de Huelva, també van acudir al centre de salut i van intentar recórrer a la Policia Local, però no van aconseguir que ningú pogués ajudar-los. Quan l'ambulància va arribar al lloc en el qual es trobava la dona accidentada, només van poder certificar la seva mort.

tracking