Diari Més

Successos

Detenen el fill de l'home trobat mort en un vehicle amb signes de violència

Fonts de la investigació han informat que podia haver-hi un mòbil econòmic, ja que el fill, de 37 anys, tenia problemes

Imatge de l'administració de loteria del mort.

Detenen el fill de l'home trobat mort en un vehicle amb signes de violènciaGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil ha detingut al fill del bitlletaire deBoadilladelMontecom a presumpte autor de la mort del seu pare, el cadàver del qual va ser trobat dimarts en un cotxe amb almenys quatre ferides d'arma blanca.

Fonts de la investigació haninformat aEfe que en aquest crim podia haver-hi un mòbil econòmic, ja que el fill, de 37 anys, tenia problemes i el pare traspassava l'administració de loteria que posseïa en el número 53 del carrerJuanCarlosI per 85.000 euros.

El mort, R.V.M. nascut l'any 1953 i resident a Madrid, va ser trobat dins d'un vehicle de la marcaMercedesamb evidents signes de violència per arma blanca. Tenia hematomes i una contusió al cap. Fonts de la investigació van assenyalar a Efe que la sang de la víctima estava seca i que el cadàver es trobava entre el seient del conductor i el del copilot.

Va ser la seva dona qui va denunciar la desaparició a la comissaria deVentasa les dues de la matinada.

El seu fill, V.V.F., nascut el 1980, resideix a la localitat madrilenya deRobledodeChavela, i va ser detingut durant la tarda de dimarts.

La Guàrdia Civil hainformat aEfe que les diligències del crim encara segueixen obertes i posteriorment es prendrà declaració al detingut i es realitzarà l'autòpsia del mort.

De moment, els agents no han trobat l'arma amb la qual es va cometre el crim després de diversos registres en diferents punts.

tracking