Diari Més

Consum

Retiren dos productes de la marca Grefusa comercialitzats a Espanya

Ambdós no tenien la llista d'ingredients al seu envàs i contenien llet no declarada

Imatge dels dos productes de Grefusa retirats.

Retiren dos productes de la marca Grefusa comercialitzats a EspanyaGrefusa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Agencia Española de Consumo, Seguridad Alimentaria y Nutrición va retirar la setmana passada diversos lots de crispetes i gusanitos (un snackfet al forn amb sabor a mantega) de diversos establiments. Les autoritats sanitàries valencianes van alertar a l'organisme per l'«absència de llista d'ingredients i la presència de llet no declarada en dos productes d'aperitiu fabricats a Espanya». Concretament, es tracta de gusanitosi crispetes de la marca Grefusa.

'Grefusito' ha estat un dels productes retirats. Aquest és un snacksalat que es comercialitza en bosses de 35 grams. S'han retirat els lots 77069, 77338, 77713, 78030 y 78349. També s'han retirat els lots77160, 77343, 77724, 78035 y 78355 de les crispetes de la mateixa marca.

Els productes s'havien distribuït a quioscs d'Andalusia, Aragó, Astúries, Balears, Canaries, Cantàbria, Catalunya, Ceuta, Castella-la Manxa, Castella i Lleó, Comunitat Valenciana, Extremadura, Madrid, Melilla, Múrcia, Galícia, La Rioja i País Basc.

L'empresa ha retirat els productes per reetiquetar-los correctament. No obstant això, s'aconsella als consumidors al·lèrgics o intolerants a la llet que tinguin aquest productes que s'abstinguin a consumir-los. El producte no suposa cap risc per a la resta de consumidors.

tracking