Diari Més

Successos

Dos joves francesos pacten suïcidar-se al lavabo de l'habitació de l'hotel

Els joves, un noi de 23 anys i una noia de 21, eren aficionats a l'esoterisme

Imatge del carrer Reyes Católicos de Sevilla.

Dos joves francesos pacten suïcidar-se al lavabo de l'habitació de l'hotelGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els dos francesos trobats morts en un hotel de Sevilla van pactar un suïcidi i ho van fer cremant carbó de barbacoa en una paperera, han informat fonts de la investigació. Els joves, un noi de 23 anys i una noia de 21, aficionats a teories esotèriques, van comprar un sac de carbó i el van cremar al bany de l'habitació que ocupaven en un cèntric hotel de Sevilla, ciutat a la qual van arribar el passat 12 d'octubre després de visitar altres localitats de la província, han afegit les fonts.

Per fer efectiu el suïcidi pactat, el bany estava hermèticament tancat, amb tots els orificis d'entrada d'aire completament segellats. El monòxid de carboni que va emanar del foc va ser el causant de la mort, que primer els va fer perdre el coneixement i després els va matar, han precisat les fonts, que han descartat signes de violència als cadàvers.

Els joves van ser localitzats després que el servei de coordinació d'emergències 112 Andalusia rebés un avís d'un hotel al carrerReyesCatólicosde la capital sevillana. Des de l'hotel van avisar que una parella no havia sortit de l'habitació a les 12, hora límit, i no responien a les trucades de la recepció ni era possible entrar a l'habitació, després d'haver picat en diverses ocasions a la porta.

Efectius de bombers de Sevilla, Policia Local, Policia Nacional i de l'Empresa Pública d'Emergències Sanitàries (EPES) van arribar a l'hotel, van accedir a l'habitació després de desbloquejar la porta, que estava tancada per dins.

tracking