Diari Més

Successos

Vessa quatre litres d'oli a un carrer de Màlaga per veure «si la gent es matava»

L’individu, de 52 anys, s’havia orinat abans a la porta d’un establiment i hi havia llençat escombraries dels contenidors

Imatge de la policia local de Màlaga on s'assenyala la presència d'oli a la calçada.

Vessa quatre litres d'oli a un carrer de Màlaga per veure «si la gent es matava»Policia Local Màlaga

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Efectius de la Policia Local de Màlaga han detingut un veí de Màlaga de 52 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per originar de forma intencionada un greu risc per a la circulació vessant substàncies lliscants i un altre d'amenaces greus a agent de l'autoritat, segons informa elDiarioSur.

Els fets van passar el passat diumenge a la nit al barri de LaMerced, on l'individu, presumptament, estava alterant l'ordre públic: orinant-se a la porta d'un establiment, traient i ruixant escombraries de contenidors i vessant oli sobre la calçada.

Una dotació de policies locals es va personar amb pressa al lloc, observantcomoa la plaçaVictoriacom al carrerVictoriahi havia una gran quantitat d'oli vessat sobre la calçada, sent molt perillós per als usuaris de la via, en especial per als vehicles deduesrodes.

Els policies locals van localitzar el presumpte autor, que després de ser preguntat els va manifestar textualment: «he vessat l'oli perquè m'ha sortit dels ous, a veure si la gent es mata». L'home va ser immediatament detingut.

L'individu va mostrar en tot moment una actitud desafiadora cap als policies, proferint-los insults i arribant a amenaçar greument un d'ells. Finalment, el detingut va ser posat a disposició judicial.

tracking