Diari Més

Successos

Mor un nen de 2 anys en ser maltractat per la parella de la seva mare

Li va propinar, presumptament, un fort cop de puny al cap que el va deixar inconscient

Imatge de l'Hospital General Universitario d'Alacant.

Mor un nen de 2 anys en ser maltractat per la parella de la seva mareGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El menor de dos anys i mig que romania ingressat a l'UCI de l'Hospital General d'Alacant a conseqüència de les lesions presumptament realitzades a Elx pel company sentimental de la seva mare, ha mort. Fonts sanitàries i de la Policia Nacional han informat que el menor va morir la nit de dilluns al centre hospitalari.

Els agents van detenir dijous a la mare del nen i al seu company sentimental per un presumpte cas de maltractament a menor en l'àmbit familiar després que portessin al petit malferit a l'Hospital Universitari de la localitat, encara que posteriorment va ser traslladat al General d'Alacant.

L'endemà, la jutgessa de guàrdia d'Elx va ordenar l'ingrés a la presó, provisional, comunicada i sense fiança de la parella detinguda per l'agressió soferta pel menor. Els detinguts, amb edats que oscil·len entre 25 i 27 anys, van admetre que va ser l'home qui va propinar, presumptament, un fort cop de puny al cap al menor que el va deixar inconscient. El petit, segons els especialistes, també presentava altres lesions anteriors al cop de puny.

tracking