Diari Més

Successos

Assassinen a la golfista espanyola Celia Barquín mentre entrenava

Les autoritats han detingut com a presumpte autor del crim a Collin Daniel Richards, de 22 anys

Imatge facilitada per l'Associació Europea de Golf de la golfista Celia Barquín.

Assassinen a la golfista espanyola Celia Barquín mentre entrenavaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La golfista espanyola CeliaBarquínha estat assassinada aquest dilluns en un camp de golf deIowa, Estats Units, per causes que investiga la Policia, que ja ha detingut al presumpte autor del crim.

El cos sense vida deBarquín, de 22 anys, ha estat trobat per la Policia al camp de golfColdwater, situat a la localitat d'Ames, després que la seva bossa de pals abandonada cridés l'atenció d'altres esportistes que van alertar a les autoritats. Barquín, que estudiava i jugava per la UniversitatIowaState, «va morir com a conseqüència d'un atac», segons ha informat la policia.

Les autoritats han detingut com a presumpte autor del crim aCollinDaniel Richards, de 22 anys, al que han imputat un delicte d'homicidi en primer grau.

Nascuda a Puente San Miguel (Cantàbria),Barquínva guanyar l'any 2018 el torneig femení de golfBig12 i va ser nomenada esportista femenina de l'any a la seva universitat, on estudiava enginyeria civil. Aquest mateix any,Barquíntambé va guanyar el Campionat d'Europa individual femení.

«Aquesta és una pèrdua tràgica i sense sentit d'una talentosa jove, i una aclamada estudiant i esportista», ha expressat en un comunicat la presidenta de la UniversitatIowaState,Wendy Wintersteen.

tracking