Diari Més

Policial

Detingut per segrestar a la seva parella i sotmetre-la a pràctiques sexuals sàdiques

Després la noia va ser traslladada en cotxe fins a la ciutat francesa d'Annecy on va ser abandonada

La parella es va conèixer a la Universitat de València on tots dos estudiaven.

Detingut per segrestar a la seva parella i sotmetre-la a pràctiques sexuals sàdiquesGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut a València a un noifrancoitaliàde 21 anysreclamatper la justícia de Suïssa per haver retingut durant dos dies a una noia valenciana amb la qual mantenia una relació. La parella es va conèixer a la Universitat de València on tots dos estudiaven.

El sospitós va segrestar a la noia i la va retenir a casa seva, a Suïssa, on la va sotmetre a pràctiques sexuals sàdiques i aberrants. L'arrest es va produir gràcies a la cooperació internacional policial.

La investigació va començar a finals d'agost quan la policia de Ginebra va sol·licitar assistència a la Policia Nacional per la detenció d'un fugitiu acusat d'agressió sexual i detenció il·legal al país. El jove estava implicat en uns fets succeït el mes de juny, quan, durant dos dies, va retenir a la jove valenciana. Durant aquests dies la va sotmetre a pràctiques sexuals aberrants i sàdiques, i l'amenaçava constantment. Segons han informat fonts policials, el noi ho feia per «castigar-la».

Després dels dos dies, la noia va ser traslladada en cotxefins ala ciutat francesa d'Annecy on va ser abandonada. Després de ser auxiliada la noia va interposar la corresponent denúncia.

tracking