Diari Més

Judicial

Willy Toledo, detingut per negar-se a acudir a declarar davant del jutge

L’Asociación Española de Abogados Cristianos l'havia denunciat per «vexar els sentiments religiosos» amb una comentaris a Facebook

L'actor Willy Toledo durant una roda de premsa.

L'actor Willy Toledo durant una roda de premsaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’actor Willy Toledo ha estat detingut aquest dimecres en execució de l’ordre dictada contra ell pel Jutjat d’Instrucció número 11 de Madrid per no acudir a declarar en dos ocasions per una denúncia per suposada vexació dels sentiments religiosos, segons han informat Efe fonts jurídiques. L’actor serà portat aquest dijous davant del jutge perquè li prengui declaració. Dilluns passat Toledo va assenyalar en un missatge en el seu perfil de Facebook que portaria el seu acte de desobediència «fins les últimes conseqüències» i que esperaria «pacíficament» els agents de seguretat de l’Estat sense entregar-se. «Estaré esperant que vinguin vostès a detenir-me», havia afirmat. Una hora abans que es difongués la notícia de la seva detenció, en el perfil de Facebook de l’actor s’havia publicat el següent missatge: «Me detienen. Se nos jodió el guateque. Vamos pallá. Poloniaaaaaaaa.".

El jutge va emetre una ordre de detenció contra Toledo per no acudir a declarar davant de la justícia després de la denúncia d’Advocats Cristians i de la Fiscalia. El jutjat va ordenar la seva detenció i posada a disposició de la justícia per a aquest dijous 13 de setembre. L’Asociación Española de Abogados Cristianos va denunciar davant de la Fiscalia uns comentaris que va considerar ofensius, difosos per Willy Toledo a través de Facebook el juliol de 2017, que, segons el parer de l’entitat denunciant, «vexaven els sentiments religiosos».

tracking