Diari Més

Successos

Presó sense fiança per la detinguda acusada d'apunyalar a un noi de 28 anys

La noia, de 27 anys, va portar a la víctima fins al centre de salut, on no van poder fer res per salvar la seva vida

Tots dos convivien en un xalet a la urbanització d'El Coto del municipi.

Presó sense fiança per la detinguda acusada d'apunyalar a un noi de 28 anysCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El magistrat del Jutjat d'Instrucció número 3 de Guadalajara, en funcions de guàrdia, ha decretat per a la presumpta autora de l'agressió amb arma blanca a un jove, que li va causar la mort a El Casar (Guadalajara), presó provisional comunicada i sense fiança. A la detinguda per l'agressió, T.C.A., se l'acusa de forma provisional de ser autora d'un delicte d'homicidi.T.C.A., de 27 anys qui va portar a la víctima fins al centre de salut, on no van poder fer res per salvar la seva vida, ha estat posada a disposició judicial aquest dilluns després de ser detinguda diumenge en relació amb la mort del noi de 28 anys.

Fonts properes a la investigació han indicat que, tot i que existia una denúncia de maltractaments interposada per la detinguda contra el mortel maigde 2017 i també una ordre d'allunyament d'aquest sobre ella, que finalitzava aquest dilluns, tots dos convivien en un xalet a la urbanitzaciód'ElCoto del municipi.

Els fets van ocórreral voltant deles 7.30 hores del diumenge a El Casar, quan un home de 28 anys va arribar al centre de salut amb una ferida d'arma blanca, que li va causar la mort. El procediment continua instruint-se en seu judicial, segons ha informat aquest dilluns el Tribunal Superior deCastilla-LaMancha.

tracking