Diari Més

Societat

Un gos fa companyia durant la nit a un ancià amb alzheimer que estava desaparegut

La família de l'home desaparegut, en ser conscient dels fets va trucar a la policia per interessar-se en l'adopció del gos

Imatge del gos.

Un gos fa companyia durant la nit a un ancià amb alzheimer que estava desaparegutAjuntament de Burriana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local deBurriana, Castelló buscava des de la tarda dijous a un home de 75 anys amb alzheimer que havia desaparegut. Seguidament es va donar avís a les policies locals dels municipis veïns, i a la Guàrdia Civil, per tal de poder localitzar l'home el més aviat possible.

L'home va ser trobat a la zona del Molí de l'Arròs o Farinera al voltant de les vuit del matí. L'acompanyava un gos mestís de grandària mitjana, que va passar tota la nit amb l'ancià,donant-li calor, sense separar-se d'ell.

L'ancià presentava símptomes d'hipotèrmia i desorientació i va haver de ser atèsimmediatamentpels serveis sanitaris. En un primer moment els agents no es van adonar de la presència de l'animal, però instant després van veure com el gos es negava a abandonar al seu company i insistiaapujar a l'ambulància.

Com que l'animal no era propietat de l'ancià,els agentsvan activar el protocol habitual i van contactar amb protectores d'animals per tal de traslladar-lo. Lafamíliade l'home desaparegut, en ser conscient dels fets va trucar a la policia per interessar-se en l'adopció del gos.

tracking