Diari Més

Laboral

Els Mossos convoquen una concentració per demanar més plantilla i recuperar pagues

El col·lectiu MosSOS ha acordat amb tots els sindicats manifestar-se el 17 de setembre i no fer més hores extres

Els Mossos d'Esquadra han convocat una concentració el proper 17 de setembre.

mossosUSPAC Mossos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents dels Mossos d'Esquadra han convocat pel proper 17 de setembre al matí una concentració davant de la Conselleria d'Interior per protestar per les seves condicions laborals, i sobretot demanar un augment de plantilla i recuperar pagues no cobrades com algunes dels anys de les retallades i dels dispositius extraordinaris de l'any passat. El col·lectiu MosSOS, «sorgit del malestar del col·lectiu d'agents per la deixadesa i manca de compromís del Govern» s'ha reunit aquest dijous per primer cop amb tots els sindicats «representatius i no representatius». En la reunió s'ha «arribat a un acord d'unió i treball conjunt per aconseguir reivindicar i exigir que es posi fi a la manca de seguretat i espoliació».

En un comunicat intern avançat per 'El Periódico' i al qual ha tingut accés l'ACN, el col·lectiu reclama «mesures per vetllar per la seguretat i posar fi a l'espoliació continuada». També han decidit comunicar «l'inici de les mobilitzacions a la resta de la taula de la funció pública a la que de manera vergonyosa» no poden accedir, per tal de reivindicar el deute «perpetu» amb tots els funcionaris de la Generalitat. Les mobilitzacions es faran sense cap tipus de sigles d'organitzacions sindicals.

Per últim, MosSOS ha agraït «l'èxit» de l'acció 'No més HE', prevista pel setembre, per oposar-se a les hores extres voluntàries, cosa que «ha suposat un sacrifici per a molts». Així mateix, el grup ha demanat que «no es prenguin represàlies envers els companys que han decidit fer-les, tot i que han estat una minoria».

tracking