Diari Més

Successos

Tres morts i 11 ferits en el tiroteig en el torneig de videojocs a Florida

El sospitós s'ha suïcidat després de l'atac

El tiroteig ha tingut lloc en un conegut centre comercial de Jacksonville.

Múltiples víctimes mortals en un tiroteig en un centre comercial de FloridaAFP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres persones, incloent el sospitós, han mort i unes altres onze han resultat ferides en un tiroteig perpetrat durant la disputa d’un torneig d’un conegut videojoc a Jacksonville, al nord de Florida (EUA), segons ha informat la Policia.

En conferència del premsa, l’agutzil de la ciutat floridiana, Mike Williams, ha indicat que el sospitós, David Katz, de 24 anys i procedent de Baltimore, a l’estat de Maryland, es va suïcidar després de l’atac.

L’oficial ha indicat que nou persones han estat traslladades en ambulància a centres mèdics propers i unes altres dues ho han fet pels seus propis mitjans, i que el seu estat és estable.

Nou de les persones ferides han rebut impactes de bala, segons ha explicat.

Williams ha indicat que el sospitós, que participava en aquest torneig del videojoc de futbol americà Madden, ha utilitzat «almenys» una pistola i que encara continuen investigant els possibles motius del crim.

L’agutzil ha indicat que el local on es desenvolupava aquesta competició, el Classificatori Sud-Est per als Madden NFL Championship Series, les finals del qual se celebraran l’octubre vinent a Las Vegas, no estava ple però sí hi havia un nombrós grup de persones al seu interior.

El local on se celebrava el torneig, el GLHF Game Bar, està ubicat al Jacksonville Landing, un popular centre comercial amb una vintena de restaurants i unes 70 botigues i que cada any és visitat per milers de veïns i turistes.

tracking