Diari Més

Policial

Alliberen a una menor de 5 anys retinguda per la parella i la sogra de la seva mare

La parella també ha estat acusada de tinença il·lícita d'armes en trobar una pistola al seu domicili

Els agents van iniciar una investigació en la qual, la màxima prioritat era el benestar de la menor.

Alliberen a una menor de 5 anys retinguda per la parella i la sogra de la seva mareCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional de DosHermanas, Sevilla, ha detingut a la parella i a la sogra d'una dona, mare d'una nena de cinc anys, acusats de retenir a il·legalment a la menor al seu domicili, i amenaçar-la en «treure-se-la del mig», la parella també ha estat acusada de tinença il·lícita d'armes.

Els fets van ocórrer el passat dilluns, quan un familiar de la menor es va personar a les dependències policials per denunciar que li havien tret a la nena i que els responsables la tenien tancada al seu domicili. Aquest familiar va indicar que l'autor dels fets era l'actual parella sentimental de la mare de la nena, però no era el seu pare. També va denunciar que havia rebut amenaces per part de la parella de «treure's la nena del mig».

Els agents van identificar als acusats en la denúncia interposada i van iniciar una investigació en la qual, la màxima prioritat era el benestar de la menor.

Finalment, l'operatiu policial va finalitzar dimarts amb l'alliberació de la menor i la detenció de dos dels presumptes autors dels fets, un home i una dona, que eren mare i fill, és a dir, la parella i la sogra de la mare de la nena. Al domicili els agents van encautar una pistola, una navalla i la cartera i la documentació d'una persona desconeguda. Els detinguts han passat a disposició judicial.

tracking