Diari Més

Un home mata a la mare i la germana en un atac amb ganivet reivindicat per l'EI

L'agressor, que ha estat abatut, hauria cridat «Allah Akbar» i tindria antecedents per «apologia del terrorisme», segons mitjans francesos

La policia de Yvelines ha alertat de l'operació a Trappes a través de Twitter.

Trappes, ganivet, mort, ferits, París@PoliceNat78

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Estat Islàmic ha reivindicat l'atac amb ganivet d'aquest dijous al matí a Trappes, prop de París, segons diversos mitjans francesos com France Info i Europe 1. L'agressor ha fet dos morts i un ferit i hauria cridat «Allah Akbar» (Al·là és gran, en àrab) durant l'atac. La prefectura del departament d'Yvelines ha confirmat que l'agressor ha estat abatut.

El ministre de l'Interior francès, Gérard Collomb, s'ha traslladat a la comissaria de Trappes i ha aplaudit la «capacitat de reacció i la sang freda» dels agents. Segons France Info, el sospitós tenia antecedents per «apologia del terrorisme», però les autoritats no descarten que l'atac sigui conseqüència d'una «disputa familiar» ja que les víctimes serien de la mateixa família que l'agressor, en concret la mare i la germana. La policia del departament d'Yvelines, via Twitter, ha informat a un quart d'onze del matí d'aquest dijous que hi havia una operació policial en curs al carrer Camille Claudel de Trappes, a uns 30 quilòmetres al sud-oest de París, i uns minuts abans de les onze confirmava que l'agressor estava «controlat».

tracking