Diari Més

Policial

Detinguda una dona recent casada acusada de matar al seu marit

Era el seu quart matrimoni, i només feia 15 dies que la parella havia celebrat l'enllaç

L'home que també ha estat detingut exercia de cuidador de la dona.

Detinguda una dona recent casada acusada de matar al seu maritCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona i un home, espanyols de 45 i 58 anys, han estat detinguts a Alacant per, presumptament, matar amb un objecte punxant al marit de la dona en un aparcament de la ciutat. Segons avança LaInformaciónde Alicante, l'arrestada anava en cadira de rodes i aquest era el seu quart matrimoni.

L'home que també ha estat detingut exercia de cuidador de la dona. Segons fonts de la investigació, el crim va ocórrer la nit de dilluns en un aparcament del barri del'Albufereta, a la costa nord de la ciutat alacantina, on la dona suposadament va agafar al seu marit mentre un altre home li va assestar cops amb un objecte punxegut.

La víctima mortal, un espanyol de 69 anys que presentava nombroses ferides al coll i al pit, s'havia casat feia 15 dies amb la dona, i pràcticament va morir a l'acte.

Els fets van ser observats des de l'alt d'un penya-segat proper per una agent del Cos Nacional de Policia que estava fos de servei, qui va facilitar els arrests en donar la veu d'alarma, al mateix temps que va cridar als agressors perquè paressin, que sense èxit.

L'objecte utilitzat com a arma blanca per al crim és objecte decerca, ja que, encara que va ser vist per la policia de paisà, no ha estat trobat fins ara.

Quan aquesta agent de paisà va arribar al lloc va forcejar amb un dels agressors i va evitar que continués l'apunyalament, i als pocs instants es van personar agents de la brigada provincial de seguretat ciutadana de la Policia Nacional, que van aconseguir detenir als dos suposats autors del crim.

Segons un comunicat del Cos Nacional de Policia, la víctima es trobava estesa a terra morta entre dos vehicles. L'esposa de la víctima i presumpta homicida, que segons fonts consultades utilitzava una cadira de rodes, s'investiga si realment la utilitzava. Els dos arrestats es troben als calabossos de la comissaria provincial de la Policia Nacional d'Alacant, mentre que la investigació segueix oberta.

tracking