Diari Més

Societat

Engeguen una petició online perquè Llarena es pagui el seu advocat belga

La campanya iniciada a Change.org recull més de 64.000 signatures en dos dies

Imatge d'arxiu del magistrat del Suprem, Pablo Llarena.

El CGPJ empara Llarena per «l'atac planificat» per la demanda de Puigdemont i els exconsellersACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una nova petició registrada a la plataforma Change.org demana que el jutge Llarena es pagui amb els seus propis diners l'advocat belga que l'Estat estudia contractar per defensar el magistrat davant la demanda civil imposada per Puigdemont i quatre exconsellers. En només dos dies activa, la campanya ja recull més de 64.000 signatures.

La recollida de signatures l'ha engegada la Plataforma contra el Abuso del Estado, que es defineix com «un grup de ciutadans cansats de pagar la malversació per part de l'estat». Dirigeix aquesta petició al Govern d'Espanya, al Ministeri de Justícia i al Ministeri d'Assumptes Exteriors.

En la descripció de la campanya, la plataforma afirma que «el jutge hauria de pagar el advocat de la seva butxaca, no recórrer a l'Estat amb els diners de tots i totes». Prossegueix argumentant que «si el jutge Llarena no ha fet bé la seva feina i per tant ha prevaricat, que assumeixi les conseqüències com qualsevol persona en el seu àmbit laboral».

Finalment, s'anima als usuaris a signar la petició «si també esteu cansats de pagar els privilegis de les classes altes de l'Organigrama de l'Estat», tal com conclou el text.

tracking