Diari Més

Laboral

Viatjar i beure ginebra, l'«oferta més desitjada del món»

Es tracta de viatjar per tot el món documentant l’experiència i recol·lectant ingredients per fer el seu propi còctel

La ciutat de Hong Kong

Viatjar i beure ginebra, l'«oferta més desitjada del món»Wikipedia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dues marques de ginebra s’han associat per a donar a lloc a la que diuen que és l’«oferta de treball més desitjada del món», que consisteix en viatjar per tot el planeta i beure ginebra. Segons informa la promoció, el treball inclou totes les despeses pagades per a que la persona afortunada viatgi per tot el món en busca de ginebres. Seguint la ruta inspirada en la famosa novel·la de Julio Verne, qui aconsegueixi el lloc haurà de viatjar durant 80 dies.

Entre les destinacions es troben Mumbai, Hong Kong, Tokio, San Francisco, New York o Lisboa. A canvi, el treballador haurà de documentar aquesta versió moderna del viatge original del sr. Frogg, fent publicacions en un bloc i a les xarxes socials, a més de recollir elements per, a la tornada, crear el seu propi còctel.

Per optar al càrrec s’ha d’inscriure’s a la pàgina de sol·licitud i completar un formulari en el qual les preguntes van des de qualificar com d’impuntual ets, fins a revelar el més vergonyós que s’hagi experimentat. Les sol·licituds es tancaran el dilluns 27 d’agost, quan el famós explorador Levison Wood buscarà els aventurers més talentosos per a l’expedició.

tracking