Diari Més

Policial

Vuit detinguts d'entre 16 i 25 anys per una disputa entre bandes

El membre d'una d'elles va ser introduït al maleter d'un cotxe, traslladat a una zona aïllada, lligat a un fanal i torturat

L'autoritat judicial ha ordenat l'ingrés a la presó de quatre d'ells.

Vuit detinguts d'entre 16 i 25 anys per una disputa entre bandesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vuit joves de dues bandes enfrontades entre si han estat detinguts per la Guàrdia Civil a Rincón de la Victoria, Màlaga, després que el membre d'una d'elles fos introduït al maleter d'un cotxe, traslladat a una zona aïllada, lligat a un fanal i torturat.

Després d'aquests fets, diversos membres de la banda del segrestat van localitzar a un integrant del grup rival, al qual van portar a un local i van amenaçar amb un ganivet al coll perquè els lliurés un vídeo del segrest del seu amic gravat amb un telèfon mòbil, segons ha informat aquest dijous la Guàrdia Civil en un comunicat.

A més, els membres d'aquesta banda van coaccionar al jove perquè acudís a la Guàrdia Civil a declarar el que ells li diguessin, el van agredir i li van sostreure diners i efectes personals. L'operació s'ha saldat amb la detenció de vuit d'aquests joves, que tenen entre 16 i 25 anys i estan acusats de delictes de segrest, detenció il·legal, tortures, robatori amb violència, lesions i atemptat contra la intimitat de les persones. L'autoritat judicial ha ordenat l'ingrés a la presó de quatre d'ells.

tracking