Diari Més

Policial

L'atrapen amb una taxa d'alcohol de 0,70 mg/l quan anava fent esses amb un patinet elèctric

El noi, un rus d'una vintena d'anys, acabava de sortir de festa i pràcticament no s'aguantava dret

El patinet elèctric que conduïa el jove denunciat i que ara la Policia Local de Platja d'Aro ha immobilitzat.

L'atrapen amb una taxa d'alcohol de 0,70 mg/l quan anava fent esses amb un patinet elèctricACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Platja d'Aro (Baix Empordà) ha atrapat un turista molt begut que circulava fent ziga-zagues pel centre del municipi dalt d'un patinet elèctric. El noi, un rus d'una vintena d'anys, acabava de sortir de festa i pràcticament no s'aguantava dret. De fet, quan els agents li van fer la prova d'alcoholèmia va marcar una taxa de 0,70 mil·ligrams per litre d'aire expirat (mg/l). Ara, l'infractor s'enfronta a una multa de fins a 1.200 euros en base a dues infraccions molt greus del reglament de circulació: agafar un vehicle sota els efectes de l'alcohol i conduir de manera temerària per la vorera.

Circular de qualsevol manera amb un patinet elèctric té conseqüències. Això és el que li ha passat a un turista rus a qui la Policia Local de Platja d'Aro ha enxampat aquest passat cap de setmana. El jove, que anava molt begut, circulava fent ziga-zagues per damunt la vorera.

La patrulla de motoristes de la Policia Local, que feia ronda, el va atrapar a primera hora del matí. Eren cap a quarts de set quan el van aturar per la zona centre del municipi. El jove, que acabava de sortir de la discoteca, presentava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de l'alcohol. I l'etilòmetre no va deixar lloc a dubtes: va marxar una taxa de 0,70 mg/l d'aire expirat.

En paral·lel, la Policia Local també va immobilitzar el patinet elèctric i se'l van endur a comissaria. Els agents, a més, investiguen si el vehicle- que era de lloguer- té tota la documentació en regla, perquè sospiten que no està homologat. Per això, s'han posat en contacte amb l'empresa on el turista va llogar el patinet i li han reclamat que aporti totes les factures i la documentació pertinent.

tracking