Diari Més

Successos

Un home es crema a l'estil bonze després de discutir amb la seva parella i acaba provocant un incendi

Dues persones van patir politraumatismes en llançar-se des d'una finestra del segon pis

Imatge de l'estat de l'edifici després dels fets.

Un home es crema a l'estil bonze després de discutir amb la seva parella i acaba provocant un incendiEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'incendi registrat la passada nit en un pis del districte madrileny deVillaverdees va originar després d'una discussió de parella en la qual l'home es va calar foc, i va resultar ferit de gravetat al costat d'una altra persona, segons han confirmat fonts de la Prefectura Superior de Policia.

L'incendi es va desencadenar al voltant de les 22 hores de diumenge al segon pis d'un edifici de tres plantes, situat al número 7 del carrer Gómez Acebo del districte deVillaverde, en l'habitatge hi havia tres persones en el moment del succés, una parella i la seva companya de pis.

«Es va produir una discussió de parella en la qual l'home va acabar calant-se foc i provocant l'incendi del pis, i mentre que a la dona li va donar temps a sortir i va resultar il·lesa, la companya que compartia pis amb la parella va resultar ferida a causa de les flames», segons informa la Prefectura.

La Policia segueix investigant les causes del succés en el qual les dues persones van patir politraumatismes en llançar-se des d'una finestra del segon pis, segons va informar Emergències Madrid.

Al lloc de l'incendi es van traslladar 5 dotacions dels Bombers de l'Ajuntament de Madrid, que a la seva arribada van trobar el foc molt estès i virulent i van trigar 90 minuts a sufocar les flames que sortien per totes les finestres del segon pis, trencant per la façana fins a la tercera planta.

A l'habitatge de la segona planta, on el foc va començar, hi havia tres persones: una dona que va sortir pel seu propi peu i va aconseguir baixar per l'escala fins al carrer i altres dos inquilins -un home de 48 anys i una dona de 38- que es van tirar per una finestra intentant fugir de les flames, segons el Samur-Protecció Civil.

L'home, que presentava diversos traumatismes i cremades de segon grau aproximadament en el 40 per cent del seu cos, sobretot a tronc -tòrax i esquena- va ser traslladat molt greu a l'Hospital de la Paz.

Per la seva banda, la dona hauria sofert una lesiómedul·lari, segons els metges del Samur, podria presentar una possible fractura vertebral, per la qual cosa va ser traslladada greu a l'hospital 12 de Octubre, segons un portaveu del Samur.

tracking