Diari Més

Policial

Rescaten un menor de 15 anys tancat al cotxe mentre el seu pare estava fent tapes

El noi va donar el senyal d'alarma donant cops a les finestres del cotxe, aparcat «a ple sol»

Un cotxe a ple sol pot superar en un període de 20 minuts els 49 graus.

Rescaten un menor de 15 anys tancat al cotxe mentre el seu pare estava fent tapesPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local d'Alcorcón va rescatar dissabte passat al migdia a un adolescent de 15 anys, tancat «a ple sol» i amb les finestres pujades al cotxe del seu pare, mentre aquest estava fent unes tapes. Segons ha detallat l'Ajuntament en un comunicat, va ser el menor qui va donar el senyal d'alarma donant cops a les finestres del cotxe, la qual cosa va alertar a diverses persones que van trucar al 112.

Uncotxe patrullava acudir al lloc i el va rescatar, pel que va ser necessària la col·laboració del personal d'un taller mecànic proper. El pare del menor, qui en arribar al lloc va explicar que «venia del bar, d'anar al lavabo i menjar unpintxode bacallà», s'enfronta a un delicte de negligència, segons detalla el Consistori.

La Policia Municipal d'Alcorcón ha recordat a través de les xarxes socials que un cotxe a ple sol pot superar en un període de 20 minuts els 49 graus encara que la temperatura exterior no superi els 29 graus, per la qual cosa no es pot deixar a persones o animals a l'interior.

tracking