Diari Més

Policial

Detingut un menor acusat d'incendiar casa seva per matar a la seva àvia i al seu tiet

L'àvia i el tiet eren víctimes de maltractaments per part del menor detingut

El menor està acusat de dos delictes d'homicidi dolós en grau de temptativa, maltractament en l'àmbit familiar, i maltractament animals.

Detingut un menor acusat d'incendiar casa seva per matar a la seva àvia i al seu tietCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil ha detingut a Carcaixent, València, a un menor acusat d'intentar cremar casa seva amb la intenció de matar a la seva àvia i al seu tiet, i també a les seves dues mascotes, un gos i un gat que va morir per culpa de les flames.

Els agents van obrir una investigació per esclarir les causes de l'incendi, que va provocar una alarma social important, ja que diversos blocs de pisos adjacents a l'habitatge en qüestió van haver de ser desallotjats. Després de prendre declaracions i realitzar una inspecció ocular, els agents van esbrinar que el menor detingut era l'autor de l'incendi.

L'àvia i el tiet eren víctimes de maltractaments per part del menor detingut. També van comprovar les condicionsd'insalubritaten les quals vivien el gos i el gat que tenia el menor, sense xip ni identificació.

Peraquest motiuel menor està acusat de dos delictes d'homicididolósen grau de temptativa, maltractament habitual en l'àmbit familiar, i maltractament d'animals domèstics.

tracking