Diari Més

Policial

38 persones detingudes al Front Marítim de la Barceloneta

Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana han fet operatiu per la prevenció de possibles delictes contra el patrimoni i la salut pública

L'operatiu desplegat pels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona

38 persones detingudes al Front Marítim de la BarcelonetaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona han detingut un total de 38 persones en un dispositiu de seguretat ciutadana la zona d’oci nocturn del Front Marítim de la Barceloneta.

El dispositiu tenia com a finalitat la prevenció dels delictes contra el patrimoni i contra la salut pública. L’operatiu s’ha dut a terme entre dos quarts d’una i les vuit del matí amb agents uniformats i de paisà de diferents unitats.

S’ha realitzat en aquesta zona d’oci nocturn, del barri de la Barceloneta, perquè es tracta d’un lloc on delinqüents habituals aprofiten per efectuar furts o robatoris violents als clients dels establiments i els traficants de substàncies estupefaents també incrementen la presència per fer les seves vendes.

El resultat ha estat un total de 38 detinguts, 23 per delictes de furt, 10 per delictes de robatori amb violència, 4 per delictes contra la salut pública, 1 per un requeriment judicial i 10 denunciades per un delicte lleu de furt.

tracking