Diari Més

Societat

L'empeny des de 20 metres d'alçada perquè no s'atrevia a llançar-se i acaba a l'hospital

A causa de l'impacte amb l'aigua es va fracturar cinc costelles, va patir traumes a l'esòfag i tràquea, li va entrar aire al pit i se li va perforar un pulmó

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

JordanHolgerson, de 16 anys, estava d'excursió amb els seus amics al riuLewia, a l'estat de Washington, Estats Units, quan va caure al riu des d'una alçada de 20 metres.

En un vídeo, que mostra la seqüència completa dels fets, es veu aHolgersondalt d'un pont, dubtant sobre si llançar-se a l'aigua. El seu grup d'amics està darrere d'ella, i comencen un compte enrere per animar-la a fer el salt, i finalment una amiga seva l'empeny sense previ avís i la fa caure a l'aigua.

Holgersonva haver de ser traslladada d'urgència a l'hospital, a causa de l'impacte de la caiguda, es va fracturar cinc costelles, vapatirtraumes aesòfagi tràquea, li va entrar aire al pit i se li va perforar un pulmó. Així ho ha assegurat la seva mareGenelleHolgersonal mitjàThoroughbredDailyNews, on indica que està molt enfadada amb la seva amiga, ja que per culpa seva podria haver matat a la seva filla.

Imatge de Jordan Holgerson abans de caure.

L'empeny des de 20 metres d'alçada perquè no s'atrevia a llançar-se i acaba a l'hospitalYouTube

tracking