Diari Més

Successos

Un vídeo recull la pallissa i l'assassinat d'una noia de 29 anys en mans d'un home

Les càmeres de seguretat van capturar la seqüència completa de l'agressió, que es va produir al pàrquing, a l'ascensor i al pis de la víctima

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les imatges d'una agressió masclista a Sao Paulo, Brasil, han fet la volta al món. Els fets van ocórrer el passat 22 de juliol quan l'advocadaTatianeSpitzner, de 29 anys, es trobava al pàrquing del seu edifici, intentant fugir del seu agressor.

Les càmeres de seguretat van capturar les imatges de la pallissa que va rebreSpitznerdes del pàrquing, on l'agressor l'aconsegueix agafar del coll mentre ella intenta fugir i amagar-se. Les imatges mostren com després l'home aconsegueix fer-la entrar a l'ascensor amb violència, mentreSpitzner intentar escapar-se. Finalment l'ascensor s'atura al cinquè pis i agressor i víctima baixen.

Vint minuts després dels fets, lescàmeresde seguretat van capturar el moment en el qualTatianeSpitzneres precipita del balcó. Poc després l'agressor baixa al carrer, agafa el cadàver i el puja a casa, per,tot seguit, esborrar qualsevol prova.

Gràcies a les imatges capturades per les càmeres de seguretat, les autoritats van aconseguir localitzar l'assassí i detenir-lo. L'homemantéque la noia es va precipitar pel balcóvoluntàriament, tot i que diversos testimonis indiquen el contrari.

Atenció! Les imatges poden ferir la sensibilitat dels nostres lectors

Imatge de l'agressor forçant la víctima a entrar a l'ascensor.

Un vídeo recull la pallissa i l'assassinat d'una noia de 29 anys en mans d'un homeYouTube

tracking