Diari Més

Detingut l'acompanyant de la dona que va morir després que el seu cotxe caigués en un pantà d'Alarcón

L’home va baixar del vehicle per fer unes fotografies, però no recorda si va deixar posat el fre de mà, tot i que afirma que el vehicle no estava a prop del precipici

La Guàrdia Civil contínua amb la investigació per esclarir la procedència dels diners.

La Guàrdia Civil troba 10.000 euros que algú va llançar a la cuneta de la carretera davant d'un controlCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’acompanyant de la dona que dimecres va morir després de caure dins d’un vehicle al pantà d’Henchideros, a Alarcón (Conca), ha estat detingut acusat d’un delicte d’homicidi imprudent.

La Delegació del Govern a Castella-la Manxa ha assenyalat avui a Efe que l’home va prestar ahir declaració davant de la Guàrdia Civil i a última hora va quedar detingut i va passar a disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número de 2 de Motilla del Palancar (Conca).

Els fets van tenir lloc el passat dimecres a la tarda, cap a les 17:35 hores, quan un vehicle es va precipitar a l’embassament i va quedar submergit a les aigües.

El cos sense vida de la dona, de 58 anys, va ser rescatat pel Grup Especial d’Activitats Subaquàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil poc després de la mitjanit.

L’alcalde d’Alarcón, Pedro Párraga, ha dit avui a Efe que desconeixia la detenció de l’home, però ha assenyalat que ahir a la tarda va estar parlant amb ell i li va dir que era company de viatge de la dona, una viuda mare de tres fills.

El ja detingut va explicar a l’alcalde que venien de Lleida, estaven de viatge i es van atansar a Alarcón, procedents de Chinchón, per veure el paisatge.

També li va dir que va baixar del cotxe per fer unes fotografies, però no recorda si va deixar posat el fre de mà, tot i que li va comentar que el vehicle no era a prop del precipici.

Segons Párraga, l’home estava «afectat i desorientat» pels fets succeïts i també una mica molest per l’interrogatori dels agents.

La presa d’Henchideros és la part del pantà d’Alarcón més propera a la població i forma un petit embassament des del qual es regula l’aigua per al transvasament Tajo-Segura.

tracking