Diari Més

Judicial

Detinguda per abandonar el seu fill per anar-se'n de copes

Ha signat un pla d'intervenció amb els serveis socials i s'ha compromès a seguir les pautes i un seguiment cada quinze dies

Imatge de la caserna de la Guàrdia Civil d'Oliva.

Detinguda per abandonar el seu fill per anar-se'n de copesGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil va detenir durant la matinada de dimecres a una dona a Oliva, València, per deixar sol al seu fill, menor d'edat, al domicili per anar-se'n de copes. Els agents van ser informats de la situació del menor a través d'un avís, que deia «un menor es troba en situació de desemparament». Després de localitzar i atendre al nen, els agents van detenir a la mare, de nacionalitat marroquina, quan va tornar a la casa al voltant de les 3 hores de dimecres.

El menor va ser traslladat a un centre depenent de la Generalitat per ser acollit i atès. El Jutjat d'Instrucció número 2 de Gandia, València, ha decretat la llibertat provisional per la mare per un delicte d'abandonament de menors, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

Fonts de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives han informat que el menor, per recomanació dels serveis socials municipals, ha tornat amb la mare, ja que han assenyalat en un informe que el succeït és una situació «aïllada» i «excepcional». A més, la mare ha signat un pla d'intervenció amb els serveis socials i s'ha compromès a seguir les pautes i un seguiment cada quinze dies.

tracking