Diari Més

Judicial

Condemnats un home i una dona per abusar d'una menor de 15 anys

La dona la va amenaçar de publicar fotografies seves a internet si no mantenia relacions sexuals amb l'home

Imatge d'arxiu de l'Audiència Provincial de València.

Condemnats un home i una dona per abusar d'una menor de 15 anysWikimedia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Audiència Provincial de València ha condemnat aquest dimecres a cinc anys de presó i a cinc més de llibertat vigilada a un home per abusos sexuals a una nena de 13 anys, i a una dona que va col·laborar amb ell i va amenaçar a la menor amb publicar fotos seves privades a internet si no mantenia les relacions sexuals. A més, la sentència ha ordenat als condemnats a indemnitzar a la víctima amb 15.000 euros i cobrir els costs processals.

Els fets van ocórrer l'any 2013, quan la víctima va demanar ajuda a la dona condemnada, amiga de la seva mare, perquè parlés amb l'home i la deixés tranquil·la. Un temps més tard, la dona va reunir als dos a casa seva i va obligar a la menor a tenir relacions sexuals amb ell.

Davant la negativa de la menor, la dona la va amenaçar de publicar fotografies seves a internet si no mantenia relacions sexuals amb l'home; això va provocar que la víctima accedís a anar sola amb ell a un dormitori de la casa de la dona.

La mare de la menor va denunciar els fets quan es va assabentar que el succeït era el motiu pel qual la seva filla es trobava «indisposada i patia marejos». Arran de l'abús sexual, la menor va patir «una moderada afecció psicològica que es va manifestar en tristesa, introversió, aïllament, temor, problemes emocionals, desconfiança i interferència en el seu desenvolupament sexual», segons assenyala la sentència.

tracking