Diari Més

Successos

Troben lligat i emmordassat el cadàver d'un joier a la seva botiga

Van trobar el cos amb diversos cops a la cara, plena de sang, motiu pel qual se sospita que va ser interrogat pels presumptes assaltants

L'Ajuntament de Carmona ha decretat tres dies de dol.

Troben lligat i emmordassat el cadàver d'un joier a la seva botigaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El propietari d'una joieria de Carmona, a Sevilla, va ser trobat mort la tarda del dilluns a l'interior del seu negoci.FranciscoCintado, el cadàver del qual va ser descobert lligat i emmordassat, hauria mort com a conseqüència de múltiples «cops» a la cara rebuts en mans dels presumptes assaltants del seu establiment. Les primeres trucades de la seva dona, tant al seu telèfon mòbil com al fix de la joieria, les va realitzar a les sis de la tarda, i poc després de les vuit, espantada davant la impossibilitat de contactar amb ell, una filla del joier va accedir a l'establiment i va trobar al seu pare mort a la rebotiga i emmordassat.

La Guàrdia Civil va accedir a la joieria després de rebre el primer avís del succés i van trobar el cos amb diversos cops a la cara plena de sang, motiu pel qual se sospita que va ser interrogat pels presumptes assaltants buscant algun tipus d'informació sobre la joieria.

El jutjat de Carmona encarregat del cas ha ordenat el secret de sumari sobre la investigació i la Guàrdia Civil hauria mobilitzat des de Madrid al seu Equip Central d'Inspeccions Oculars per «reforçar» el desplegament destinat a la identificació i localització dels presumptes autors dels fets. Els investigadors descarten, en principi, que el presumpte autor sigui un veí de la localitat.

La investigació se centra en un testimoni que hauria vist a tres persones abandonar l'establiment del joier. Aquestes persones, als quals se'ls atribueix nacionalitat romanesa, haurien abandonat l'escena del crim amb un vehicle de color blau.

Les perquisicions se centraran en els testimoniatges dels veïns i en elements com càmeres de seguretat, segons ha indicat un familiar el joier «disposava d'un bon dispositiu de seguretat». El germà de la víctima mortal, que també es dedica a la joieria en un altre establiment a Carmona, hauria estat objecte d'intents de robatori anteriorment.

L'alcalde de Carmona,JuanÀvila, ha confirmat el succés, i ha destacat la consternació a la localitat davant la mort violenta d'un empresari molt conegut. Aquest dimarts s'ha celebrat a l'Ajuntament una concentració silenciosa per mostrar el suport a la família i condemnar el crim.

tracking