Diari Més

Policial

Imputades quatre menors per apallissar a una noia de 16 anys

La víctima va haver de ser traslladada a l'hospital i des de llavors pateix seqüeles físiques

Imatge de la caserna de la Guàrdia Civil a La Campana, Sevilla.

Imputades quatre menors per apallissar a una noia de 16 anysGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quatre menors d'edat veïnes de la localitat sevillana de La Campana han estat imputades per un delicte d'agressió amb lesions moderades després d'apallissar a una jove de 16 anys que va haver de ser ingressada a l'hospital sevillà.

Fonts de la Guàrdia Civil han informat que pels fets han estat investigades cinc menors d'edat, una d'elles té menys de 14 anys, motiu pel qual no pot ser imputada, mentre que les indagacions sobre les altres quatre han estat derivades a la Fiscalia de Menors de l'Audiència Provincial de Sevilla.

Els fets s'haurien produït el matí del passat dilluns, quan la jove agredida es trobava en el recinte firal de la localitat sevillana. Quan les cinc presumptes agressores van arribar es va produir una agressió en la qual va patir puntades de peu i cops de puny en diverses parts del cos, havent de ser evacuada al centre de salut del poble i posteriorment a un hospital.

Segons la mateixa font, va rebre l'alta el dimarts al centre hospitalari, i des de llavors pateix seqüeles físiques, la Guàrdia Civil ha interrogat a les presumptes autores de l'agressió dins de la investigació oberta per aquest cas.

tracking