Diari Més

Judicial

Presó provisional per al membre de 'La manada' Ángel Boza per un delicte de robatori amb violència

Va ser detingut aquest dimecres a Sevilla després de robar unes ulleres de sol i envestir dos vigilants quan fugia amb el seu cotxe

Imatge d'arxiu de Boza entrant als jutjats amb la prems a sobre.

Un membre de La Manada detingut per intentar robar unes ulleres de sol a un centre comercialEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Jutjat d'Instrucció número 16 de Sevilla en funcions de guàrdia ha ordenat aquest dijous a la tarda l'ingrés a presó provisional comunicada i sense fiança del membre de 'La Manada' Ángel Boza per un delicte de robatori amb violència. De moment la causa s'instrueix per aquest únic delicte, segons ha indicat el TSJ de Navarra. Boza va ser detingut aquest dimecres al vespre per la Policia Local de Sevilla després de robar unes ulleres de sol en un centre comercial del centre de la capital sevillana i envestir amb el seu cotxe dos vigilants de seguretat privada, que el van enxampar quan cometia el robatori i posteriorment van seguir el lladre fins als aparcaments on tenien el cotxe.

La policia va poder interceptar Boza quan fugia circulant al voltant dels Jardins de Murillo, a l'avinguda Menéndez Pelayo, segons ha indicat Emergències Sevilla.

Ángel Boza és un dels cinc integrants de 'La Manada' condemnats a nous anys de presó per agressió sexual durant els Sanfermines.

tracking