Diari Més

Policial

Un membre de La Manada, detingut per intentar robar unes ulleres de sol a un centre comercial

Conduïa sense carnet i gairebé atropella a uns vigilants de seguretat

Imatge d'arxiu de Boza entrant als jutjats amb la prems a sobre.

Un membre de La Manada detingut per intentar robar unes ulleres de sol a un centre comercialEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un dels membres de La Manada, Ángel Boza, ha estat detingut aquest dimecres per un intent de robatori, quan va voler sostreure unes ulleres de sol en un establiment comercial a Sevilla. Durant la seva fugida, el jove va estar a punt d’atropellar un vigilant de seguretat, i, a més, conduïa sense tenir el carnet.

Com la resta del grup, Boza es troba en llibertat provisional a l’espera que la sentència que els condemna a nou anys de presó per abusos sexuals sigui ferma. Tots ells porten mesos al carrer després de pagar fiances de 6.000 euros.

Segons fonts municipals, en la tarda d’aquest dimecres agents del Grup Giralda (Policia Turística) de la Policia Local de la capital sevillana han interceptat a l’avinguda Menendez Pelayo a Boza quan conduïa un vehicle després d’escometre contra dos vigilants d’un centre comercial que el van sorprendre sostraient unes ulleres de sol de l’establiment.

Els agents de seguretat privada van perseguir al posteriorment arrestat fins els aparcaments del mateix, on tenia estacionat el seu vehicle. Lluny d’atendre les indicacions dels vigilants, va dirigir el seu cotxe contra dos vigilants, que van resultar lesionats i necessitaran assistència mèdica, encara que el seu estat no és greu.

Els responsables del centre comercial van comunicar l’ocorregut al Grup Giralda de la Policía Local (Policia Turística), els agents del qual van localitzar el cotxe i al detingut circulant als voltants dels Jardins de Murillo. Boza té en vigor una suspensió temporal del permís de conducció per un Jutjat Penal de Sevilla, la qual cosa suposa la comissió a més d’un delicte contra la seguretat viària.

tracking