Diari Més

Policial

Roben un tauró d'un aquari amagant-lo en un cotxet per nadons

Van buidar un cubell amb lleixiu al sistema de filtració d'aigua freda per posar-hi l'esqual, causant danys a altres animals

Imatge del moment del robatori.

Roben un tauró d'un aquari amagant-lo en un cotxet per nadonsFacebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dissabte passat, una dona i dos homes van robar un tauró d'un aquari de Texas, Estats Units. Van aconseguir capturar l'animal amb una xarxa aprofitant un descuit dels empleats del centre. Després, van entrar a una sala de neteja i van buidar un cubell que contenia lleixiu al sistema de filtració d'aigua freda, provocant una filtració i causant danys a altres animals.

Els tres assaltants van posar el tauró, de 46 de llargària, dins el cubell i el van cobrir amb una manta. Per sortir, van amagar l'esqual en un cotxet per nadons, tal com mostren les càmeres de seguretat de l'aquari.

L'aquari va informar que el passat dilluns van trobar al tauró, de nomHelen, en bones condiciones. Un dels assaltants va ser arrestat i s'espera que delati als seus companys. L'home va assegurar que va robar l'animal perquè tenia un aquari amb animals marina a casa, i tenia un tauró que se li va morir, motiu pel qual volia l'esqual per reemplaçar-lo.

tracking