Diari Més

Societat

Una noia és agredida en ple carrer després de plantar cara a un noi que l'havia assetjat

L'home va agafar un cendrer i li va llançar, i en veure que la jove li contestava de nou es va dirigir cap a ella i li va donar una plantofada

Imatge del moment de l'agressió.

Una noia és agredida en ple carrer després de plantar cara a un noi que l'havia assetjatFacebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El vídeo d'una agressió a una noia a París a la qual un home va donar unabufetadadesprés d'haver-la molestat ha reobert el debat sobre l'assetjament a França, on aquesta setmana està previst que s'adopti la llei de lluita contra els actes de violència sexista i sexual.

L'enregistrament, viral a les xarxes socials, ha estatdifósper la víctima al seu compte de Facebook després d'haver sol·licitat les imatges de la càmera devideovigilànciaal bar en el qual van succeir els fets, per presentar una denúncia.

Segons el seu propi relat, l'agressor va passar pel seu costat, fent comentaris obscens. «Calla la boca!», li va dir ella sense pensar que l'havia escoltat. L'home va agafar llavors un cendrer d'una taula de la terrassa i li va llançar, i en veure que la jove li contestava de nou es va dirigir cap a ella i li va donar unaplantofadaque la va empènyer contra una tanca de l'establiment davant l'estupefacció dels clients, algun dels quals es va encarar amb l'agressor abans que aquest escapés.

L'agressió a aquesta estudiant d'arquitectura de 22 anys va tenir lloc dimarts passat i la Justícia ha obert una investigació.

tracking