Diari Més

Serveis

Els vehicles d'emergència hauran de portar llums blaves

Aquesta modificació del Reglament inclou tots els vehicles de policia, extinció d’incendis, protecció civil, salvament o assistència sanitària

Aquesta mesura ha estat sol·licitada per associacions i administracions públiques relacionades amb els serveis d'emergències.

Els vehicles d'emergència hauran de portar llums blavesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segons informa el mitjà Actualitat Penal, el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) ha publicat una modificació en el Reglament de vehicles d'emergència, en el qual tots els vehicles de policia, extinció d'incendis, protecció civil, salvament i assistència sanitàriahaurande dur llums blaves per alertar de la seva presència. Aquesta mesura ja ha estat adoptada a tot Europa i ara, a Espanya, s'unificarà el color de les llums de tots els vehicles d'emergència.

Aquesta mesura, segons informa el BOE, ha estat sol·licitada per associacions i administracionspúbliquesrelacionades amb els serveis d'emergències.

A partir d'ara, les senyalitzacions de llum de color grocestaranreservades per vehicles aturats o estacionats a lavia, o pels que circulin a una velocitat no superior als 40quilòmetresper hora.

tracking