Diari Més

Judicial

Detingut el marit de la periodista Ana Rosa Quintana acusat d'extorsió en el cas Villarejo

L'empresari i el seu germà haurien contractat l'excomissari per investigar una persona que els devia diners

La periodista Ana Rosa Quintana amb el seu marit, juan Muñoz.

Detingut el marit de la periodista Ana Rosa Quintana acusat d'extorsió en el cas VillarejoEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut aquest dimarts, per ordre del jutge del cas Tàndem, Diego d'Egea, l'empresari Juan Muñoz, marit de la periodista Ana Rosa Quintana, per la seva relació amb l'excomissari José Manuel Villarejo, a la presó des del novembre passat.

Segons han informat a Efe fonts de la investigació, Muñoz ha sigut detingut avui a Madrid a instàncies de la Fiscalia Anticorrupció per un encàrrec a l'excomissari que va fer, juntament amb el seu germà, per investigar una persona que els devia diners.

Els agents també han detingut el germà de Muñoz i l'advocat de tots dos pels presumptes delictes de descobriment i revelació de secrets i extorsió. A més, han fet escorcolls a diversos immobles aSotogrande (Cadis), Marbella (Màlaga) i Madrid, ordenats pel magistrat del jutjat d'instrucció central número 6.

El cas Tàndem gira al voltant dels treballs que ha fet Villarejo les últimes dècades per a clients privats per als quals obtenia informació confidencial valent-se de la seva condició policial i després la venia a canvi de milions d'euros.

tracking