Diari Més

Policial

Quatre gossos moren per un cop de calor al maleter d'un cotxe aparcat davant la platja

Els propietaris dels animals van assegurar que els havien deixat durant 30 o 40 minuts per «comprar tabac i fer unes cerveses»

Els acusats s'enfronten a una multa que pot oscil·lar entre 6.000 i 18.000 euros.

Quatre gossos moren per un cop de calor al maleter d'un cotxe aparcat davant la platjaPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quatre gossos han mort ofegats per un cop de calor després que els seus dos amos, contra els quals s'han obert diligències per maltractament animal, els van deixar tancats al maleter del seu cotxe a la platja de Gandia, València.

Segons han informat fonts policials, els propietaris dels animals, que ronden els 40 anys, van assegurar que els havien deixat al vehicle durant 30 o 40 minuts per «comprar tabac i fer unes cerveses» i quan van arribar no van poder reanimar-los. Els agents de la Policia Local de Gandia van rebre un avís al voltant de les 23.30 hores del passat dimecres, dia 25, per part de diversos transeünts que van veure als dos nois intentant reanimar als animals a l'aparcament situat davant la discotecaBacarrá.

Els quatre gossos que van morir per asfíxia eren un rottweiler adult, que «pràcticament ocupava tot el maleter», dos cadells depitbulli un podenc. Els agents van avisar a un veterinari, que va acudir al lloc i va certificar les morts, mentre que els amos, a més de les diligències per maltractament animal, s'enfronten a una multa que pot oscil·lar entre 6.000 i 18.000 euros.

tracking