Diari Més

Policial

Un porter de discoteca agredeix a un transsexual per no identificar-se com home o dona

La sala d'oci cobrava un preu diferent a homes i dones, motiu pel qual el porter va demanar a P.G. que s'identifiqués

UGT ha interposat una demanda d'acomiadament nul per vulneració dels drets fonamentals.

Denuncien l'acomiadament d'un treballador al qual van vexar i agredir per ser homosexualPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un transsexual no binari de 23 anys ha denunciat a la Policia Municipal de Madrid que va ser agredit pel porter d'una discoteca, que el va agafar del coll i amb una maniobra el va tirar a terra perquè no es va identificar ni com a home ni com a dona. Els fets van ocórrer el passat 14 de juliol en una sala de festes deMalasaña. Segons ha informatArcópoli, la víctima va patir moments d'ofegament i un principi de crisi d'ansietat per culpa de l'agressió. La denúncia va ser interposada amb el suport de l'Observatori Madrileny contra laLGTBfobia.

Segons relata la denúncia, la sala d'oci cobrava un preudiferent a homesi dones, motiu pel qual el porter va demanar a P.G. que s'identifiqués. La víctima no es defineix ni com a home ni com a dona. Els acompanyants de la víctima van demanar al porter de la discoteca el full de reclamacions, mentreseseguia dirigint a la víctima en masculí, tot i que li va demanar que no ho fes. El full de reclamacions no va ser proporcionat.

Finalment la víctima i els seusacompanyantsvan alertar a la policia qui es va personar al lloc dels fets i va haver d'intervenir.

tracking