Diari Més

Tecnologia

Ja no hauràs d'obrir el Whatsapp per veure les fotos rebudes

Els desenvolupadors de l'app preparen millores que s'aplicaran els pròxims dies

L'acusat assegura que «el corrector enviava paraules que no volia escriure».

Ja no hauràs d'obrir el Whatsapp per veure les fotos rebudesPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'aplicació deWhatsapp és una de les més utilitzades, actualment. Això, fa que els desenvolupadors de l'app busquin millores. En un futur pròxim, es preveu que Whatsapp tingui xats secrets, als quals només podràs accedir amb una contrasenya o desbloquejant el mòbil amb l'empremta tàctil.

La pàgina web especialtizada Wabetainfo parla de les 'supernotificacions', una extensió de les notificacions que permetrà veureimatges i gifs sense arribar a obrir l'app (i per tant, sense que es mostri com a llegit). Aquesta també et permetràque guardis aquestes imatges directament des de la notificació. Per a veure la foto que t'estan enviant només s'haurà de tirar cap avall les notificacions.

En cas de tenir un Iphone, el portal especialitzat, assegura que podràs enviar missatges a grups utilitzant Siri, l'assistent virtual d'Apple.

Totes aquestes millores aniran enfocades, en principi, a millorar l'experiència final de l'usuari, per la qual cosa no es descarta que es provin primer en alguns telèfons i, en cas que la cosa vagi bé s'estenguin a tota la xarxa de contactes deWhatsapp, que acumula a Espanya milions de clients.

tracking