Diari Més

Policial

Un policia torna a una família la indemnització rebuda per la lesió provocada pel seu fill

L'adolescent de 14 anys tenia problemes amb les drogues i va agredir a l'agent quan l'intentava calmar

El menor  va ser posat a disposició judicial i, posteriorment, ingressat en un centre de menors.

Un policia torna a una família la indemnització rebuda per la lesió provocada pel seu fillCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un agent de la Policia Nacional destinat a Antequera, Màlaga, ha decidit retornar als pares d'un jove la indemnització de 1.210 euros que havien hagut de pagar-li per la lesió que li va causar el seu fill. L'octubre de 2017, quan l'agent estava amb el seu companyPacoMarín, van visitar elColegiodeLosSalesianosd'Antequera perquè un adolescent de 14 anys es mostrava molt agressiu amb la seva mare i professors.

L'arribada dels agents no va calmar al jove, que arrossega greus problemes amb les drogues i de les quals intenta desintoxicar-se, el van reduir i van intentar tranquil·litzar-lo, segons ha declarat l'agent ManuelMartíndesprés de publicar avui la notícia el diari Sud.

«Quan el teníem cap per avall al banc, em va mossegar al polze dret. Em va fer una lesió considerable«, explica Manuel. L'agent va denunciar l'agressió, que va comportar una indemnització de 1.210 euros, però Manuel, en conèixer la situació de la família, amb els pares separats i dificultats econòmiques, va decidir tornar els diners a la mare.

«Havia mantingut el contacte amb ells i sabia que eren una família humil, amb problemes per arribar a fi de mes i a mi no em treuen de pobre i a aquesta família sí que li ha fet molt mal perquè aquests diners els anaven molt bé per a la criatura», assegura. «Abans que policia, cal ser persona», explica l'agent, davant una acció que va servir d'acostament entre els pares i el menor.

Després de l'incident, el menor va ser traslladat a la Fiscalia de Menors de Màlaga, on va ser posat a disposició judicial i, posteriorment, ingressat en un centre de menors.

tracking