Diari Més

Consum

Un estudi revela les marques i els models de mòbils que més fallen

L'estudi State of Mobile Device Repair & Security mostra una dada rellevant: a Europa els mòbils s'espatllen més que a Amèrica i Àsia

La marca de mòbils que registra més problemes es Samsung amb un 34% respecte al total de marques.

Un estudi revela les marques i els models de mòbils que més fallenPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'estudiStateofMobileDeviceRepair&Security, encarregat per la companyiaBlanccoha exposat les dades recopilades durant l'últim quadrimestre de l'any 2017, sobre els dispositius mòbils que més fallen. L'empresa mostra les proves realitzades en telèfons mòbils utilitzats que han estat reparats o tornats per algun problema.

La marca de mòbils que registra més problemes es Samsung amb un 34% respecte al total de marques, que millora respecte al quadrimestre anterior on registrada un 53%, seguit perXiaomiamb un 13%, el podi el completaMotorolaamb un 9%.

Per altra banda els models amb més problemes són elXiaomiRedmi4,MotorolaMoto G (5S) Plus iLenovoK8Note. Pel que fa als models consideratsde gamaalta, Samsung perd la batalla amb Apple, ja que els models SamsungGalaxyS6, SamsungGalaxyS7, el SamsungGalaxyS8+ formen part de la llista dels 10 telèfons mòbils que més fallen.

Pel que fa als iPhone, els models iPhone 6 i iPhone6Ssón els que més fallen, tot i que la companyia assegura que aquest motiu ve relacionat amb el fet que són els models més venuts.

Finalment, l'estudiStateofMobileDeviceRepair&Securitymostra una dada rellevant: a Europa els mòbils s'espatllen més que a Amèrica i Àsia.Blanccoassegura que això és a causa del fet que al continent europeu s'hi fan més proves, i perquè els europeus no tenim una tendència tan alta a canviar de dispositiu tan sovint com els consumidors americans i asiàtics.

tracking