Diari Més

Policial

Detinguts per atracar a un jubilat i robar-li els mil euros de la pensió

Li van tapar el cap amb una bossa, li van baixar els pantalons i el van tirar a terra amb violència amenaçant-lo amb un ganivet

La Policia Nacional va obrir una investigació. 

Detinguts per atracar a un jubilat i robar-li els mil euros de la pensióCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia Nacional d'Elx, Alacant, han detingut a un noi de 30 anys, i a dos familiars més, acusats de lligar i amenaçar de mort amb una arma blanca a un jubilat, per robar-li els 1.000 euros de la pensió. De moment s'ha detingut a dos dels implicats i els investigadors segueixen la pista d'un tercer.

Els fets van ocórrer a finals de juny quan la víctima va treure d'un caixer automàtic la seva paga mensual. Quan es dirigia a un establiment del barri va ser atacat per tres persones, dos homes i una dona, que li van tapar el cap amb una bossa, li van baixar els pantalons, el van tirar a terra amb violència i amenaçant-lo amb un ganivet li van reclamar els diners que duia.

L'ancià els va entregar els 1.000 euros en témer per la seva vida. Després va denunciar els fets a la Policia Nacional, que va obrir una investigació.Aquest operatiu va acabar amb la detenció del cap de la colla criminal, l'autor material del robatori, i la seva parella. Tots tres detinguts han passat a disposició judicial.

tracking