Diari Més

Successos

Detenen un home per enverinar a 7 nens de la família de la seva exparella

Una nena de cinc anys, filla de l'exparella del sospitós, no va resistir l'enverinament i va morir a la unitat hospitalària

Imatge d'arxiu d'un agent de policia de Brasil.

Detenen un home per enverinar a 7 nens de la família de la seva exparellaPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home va ser detingut per la Policia brasilera per enverinar, presumptament, a set menors de la mateixa família, un dels quals, una nena de només cinc anys, va morir poc després, a l'estat de Pará, al nord del país, van informar aquest diumenge mitjans locals.

El sospitós, de 48 anys i identificat comRoquedosSantos, va aplicar un producte que s'utilitza per matar rates a un tros de pa amb mantega que va oferir als nens, segons fonts policials, citades pel portalG1. Les víctimes són tres nebots, el germà i els tres fills d'una antiga parella amb la qual va mantenir una relació sentimental, segons han esclarit lesinvestigacionspreliminars.

Sis dels menors van ser atesos en un ambulatori al municipiParagominas, a Pará, i van rebre l'alta poc després. La setena víctima, una nena de cinc anys, filla a més de l'exparella del sospitós, no va resistir l'enverinament i va morir a la unitat hospitalària. El seu cos serà analitzat per l'Institut Forense per confirmar les causes de la seva defunció. L'home va ser detingut i respondrà pels delictes d'homicidi i intent d'homicidi.

tracking