Diari Més

Successos

Troben 12 gossos morts a l'interior d'una casa en un desnonament

L'habitatge va ser llogat pels propietaris a una dona «amant dels animals», de fet tenia 15 gossos

Segons el propietari, que és educador caní, «eren gossos del tot sociables».

Mata a trets dos gossos d'un educador caní que passejava per la zonaPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els cadàvers de 12 gossos han estat trobats en una casa, a la qual s'hi havien desplaçat una comissió judicial, l'advocada, el procurador dels propietaris i el manyà, per realitzar un desnonament perquè la inquilina, de nacionalitat estrangera, no havia pagat mai el lloguer de l'habitatge.

La casa està situada aSalteras, Sevilla, i la inquilina ja feia temps que no hi vivia. L'habitatge va ser llogat pels propietaris a una dona «amant dels animals», de fet tenia 15 gossos. Abans del desnonament forçós, els propietaris van alertar que era probable que no hi hagués ningú, ja quedes defeia mesos les factures de llum i aigua eren molt baixes.

Quan les autoritats es van personar a l'habitatgevannotaruna olor «insuportable», van pensar que era culpa delcadàverputrefacte d'un gos que hi havia a l'exterior de la casa. Però quan van entrar a l'immoblevan trobar unaparcel·laen un total estat d'abandonament, i 12 gossos morts repartits per leshabitacions de la casa. També van trobar un gos amb clars signes de desnutrició que «no podia ni mantenir-se dempeus».

La inquilinaha estat acusada d'un delicte de maltractament animal.

tracking