Diari Més

Moda

Burberry decideix cremar els productes que no ven per protegir la seva marca

L'objectiu era impedir que els seus dissenys siguin robats o venuts a un preu inferior, en total, 32 milions d'euros en productes sobrants

D'acord amb les últimes dades disponibles, Burberry va reportar aquest any un augment del 5% en els seus beneficis.

Burberry decideix cremar els productes que no ven per protegir la seva marcaPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La firma de luxe britànicaBurberryva destruir durant l'últim any tots els productes que no va aconseguir vendre -roba, accessoris i perfums- amb la finalitat de protegir la seva marca, segons es desprèn del seu informe anual. Amb l'objectiu d'impedir que els seus dissenys siguin robats o venuts a un preu inferior al que correspon,Burberryva decidir destruir tots aquells productes sobrants, valorats en uns 28,6 milions de lliures (32 milions d'euros). Segons la firma, l'energia que es genera d'aquesta crema és emmagatzemada, per la qual cosa el procés no contamina.

Burberryva reconèixer no obstant això que l'any passat el volum de productes destruïts va ser superior a l'habitual, atès que van haver de desfer-se d'una gran quantitat de perfums després d'haver signat un nou acord amb la marca nord-americanaCoty. Per aquest motiu, la firma britànica es va veure obligada a eliminar creacions -en la seva majoria fragàncies- que tenien un valor total de 10 milions de lliures (11,19 milions d'euros).

«Burberryés molt acurada en tractar de minimitzar la quantitat d'existències sobrants que produïm. En els casos en què és necessari desfer-se dels productes, ho fem de manera responsable i buscant sempre la manera de reduir i revaluar els nostres residus», va assegurar un portaveu de la companyia.

En els últims anys, la firma ha augmentat els seus esforços per posicionar-se com una de les principals marques del mercat del luxe, intentant recuperar l'exclusivitat que la caracteritza, la qual cosa significa que ha d'evitar còpies i imitacions. D'acord amb les últimes dades disponibles,Burberryva reportar aquest any un augment del5%en els seus beneficis, que van aconseguir els 413 milions de lliures (462 milions d'euros).

tracking