Diari Més

Consum

Les ampolles d'aigua retirades d'Eroski només es van distribuir a Catalunya

Corresponen a les botelles d'1,5 i 5 litres del lot 120721

Imatge de les ampolla d'aigua retirades d'Eroski.

Retiren del mercat les ampolles d'1,5 i 5 litres d'aigua envasada d'EroskiTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les ampolles d'aigua d'1,5 i 5 litres d'Eroski envasades per l'empresa Aiguaneu, totes del lot 120721, només es van distribuir a Calunya.La retirada d'aigua es va sumar a la de la marca Condis per les investigacions que s’estan duent a terme a partir d’una denúncia als Mossos d’Esquadra per part d’un consumidor que, en beure aigua d'aquest producte va patir una irritació del tracte digestiu.

La cadena de supermercats ha assegurat que Montseny d’Espinelves «és un proveïdor exclusivament a l’àrea de Catalunya», per la qual cosa la retirada del lot de producció referit s’ha efectuat allà exclusivament. Per tant, no ha estat comercialitzat en cap altre lloc.

Alhora, recomanen que els clients que puguin disposar d’ampolles d’aigua mineral del lot indicat s’abstinguin de consumir-les i les retornin a qualsevol establiment de la xarxa, on se’ls reintegrarà l’import de compra.

Eroski també ha demanat disculpes, per part seva i per la del distribuïdor, als clients per les molèsties ocasionades. Per a qualsevol aclariment han posat a disposició dels consumidors el telèfon del seu Servei d’Atenció al Client 944 943 444.

Les primeres investigacions en l’establiment envasador indicaven com a possible causa de l’incident una contaminació de les línies d’envasament amb productes químics provinents d’una línia que estava en procés de neteja i desinfecció. L'empresa va puntualitzar que la planta compta amb tots els permisos sanitaris pertinents, a més de certificacions de qualitat internacionals.

tracking