Diari Més

Societat

Maten 292 cocodrils d'un refugi com a venjança per la mort d'un veí

La víctima, de 48 anys, va caure en una bassa amb cocodrils mentre tallava herba pel bestiar

Imatge de la matança.

Maten 292 cocodrils d'un refugi com a venjança per la mort d'un veíEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Residents d'un poble de la província d'Indonèsia de Papua Occidental van matar 292 cocodrils per venjar la mort d'un veí atacat per un dels rèptils, van informar fonts oficials. La víctima, de 48 anys, va caure en una bassa amb cocodrils el divendres mentre tallava herba per al bestiar en el municipiSorong.

L'endemà, els veïns van anar a la granja de cocodrils i van matar a tots els que van trobar «amb objectes afilats, martells, blocs de fusta i pales», va dir el cap de l'agència provincial de conservació, BasarManullang, en un comunicat. Els rèptils feien entre 10 centímetres i dos metres de llarg, i els agressors es van emportar els cossos de dos dels més petits.

Ellloc dels fets servia per criar cocodrils i compta amb les llicències en regla com a refugi per a cocodrils, una espècie protegida a Indonèsia, segonsManullang. Indonèsia és un dels països amb major biodiversitat del planeta i compta amb centenars d'espècies amenaçades pel desenvolupament industrial i agrícola inclosos l'orangutan o el rinoceront de Sumatra i Java.

tracking